Onderhoud  

Onderhoud van natuursteenvloeren van A tot Z.

Onderhoud van natuursteen is het belangrijkste om uw natuurstenen vloer in optimale conditie te behouden. Voor dat u onderhoud kunt plegen dient u de vloer te impregneren, polijsten of Kristalliseren zodat de toplaag beschermt is tegen indringende sappen,vet of vuil.

Nadat u deze behandelingen heeft laten verrichten kunnen wij u advies geven, hoe u in de toekomst het onderhoud van uw natuurstenen vloer dient te plegen. Voor marmer en travertinvloer adviseren wij een polish, die u kunt aanbrengen op de plaatsen die door u veelvuldig worden gebruikt, zoals voor de keuken, voor uw zithoek en eethoek. Dit werkt preventief voor uw slijtage.

De vloer dient dan wel in goede staat te zijn,dus van te voren behandeld doormiddel van polijsten of kristalliseren.

Voor leisteen, kalkzandsteen, antieke plavuizen adviseren wij een matte of gezoete coating, welke speciaal voor deze stenen is ontwikkeld.

Voor professioneel onderhoud van grotere ruimtes adviseren wij om dit eventueel periodiek uit te laten voeren op abonnementbasis  of Aanschaf van een boenmachine en de daarbij behorende producten, zodat u zelf wanneer u dat nodig vindt altijd de vloer kunt herstellen.

   © Copyright 2007. Bruurs.nl Design by Conner